XMIX Geschenken voor en door lokale ondernemers!

Tijdens de sfeervolle XMIX-kerstpakkettenmarkt stellen uw medewerkers hun eigen pakket zelf samen, volledig naar eigen wens en binnen het vooraf door u bepaalde budget. Vier avonden lang heten wij u en uw medewerkers van harte welkom bij XMIX, een bijzonder sfeervolle kerstmarkt bij De Commanderie in Tilburg aan de rand van Goirle en Riel!

Zo werkt XMIX voor uw bedrijf!
Uw medewerkers ontvangen van u speciale XMIX-kerstmunten à € 2,50 in een fraaie geschenkverpakking. U bepaalt als werknemer zelf het aantal munten. Tijdens de XMIX-kerstpakkettenmarkt krijgen uw medewerkers de gelegenheid om de geschenken in de verschillende kraampjes te bekijken en/of te proeven. Ze stellen vervolgens hun eigen persoonlijke kerstpakket samen tegen betaling van de XMIX-munten.

Feestelijk bedrijfsuitje
Een bezoek aan de XMIX kerstpakkettenmarkt combineert u met een feestelijke bijeenkomst voor uw medewerkers. We verwennen uw team met een aangeklede borrel of smakelijk kerstdiner. Interesse? We informeren u graag over de mogelijkheden.

Volop keuze
Aan de gezellige kramen van de ondernemers uit de regio is er volop keuze uit een gevarieerd en verrassend assortiment aan geschenken. Van de beste boeken tot de lekkerste wijnen, van uitheemse kazen tot prachtige sieraden, van hippe serviezen tot geurende doucheproducten, tot verrassingen van onze gastexposanten.

Niet aanwezig bij de kerstmarkt?
Medewerkers die niet aanwezig kunnen zijn kunt u verblijden met een zakje munten die in te leveren zijn bij de deelnemende bedrijven. De munten zijn een heel jaar geldig bij alle deelnemende winkeliers.

Bel De Commanderie 013-5181234 of mail naar info@decommanderie.nl

Contactgegevens:

XMIX Geschenken
De Commanderie
5051 AH Goirle
Postbus 303
013-5181238
info@xmixgeschenken.nl

KvK:60865830
BTW Nr:NL8540.94.362.B01