XMIX Geschenken voor en door lokale ondernemers!

Tijdens de sfeervolle XMIX-kerstpakkettenmarkt stellen uw medewerkers hun eigen pakket zelf samen, volledig naar eigen wens en binnen het vooraf door u bepaalde budget. Vier avonden lang heten wij u en uw medewerkers van harte welkom bij XMIX, een bijzonder sfeervolle kerstmarkt bij De Commanderie in Tilburg aan de rand van Goirle en Riel!

Zo werkt XMIX voor uw bedrijf!
Uw medewerkers ontvangen van u speciale XMIX-kerstmunten à € 2,50 in een fraaie geschenkverpakking. U bepaalt als werknemer zelf het aantal munten. Tijdens de XMIX-kerstpakkettenmarkt krijgen uw medewerkers de gelegenheid om de geschenken in de verschillende kraampjes te bekijken en/of te proeven. Ze stellen vervolgens hun eigen persoonlijke kerstpakket samen tegen betaling van de XMIX-munten.

Feestelijk bedrijfsuitje
Een bezoek aan de XMIX kerstpakkettenmarkt combineert u met een feestelijke bijeenkomst voor uw medewerkers. We verwennen uw team met een aangeklede borrel of smakelijk kerstdiner. Uiteraard alles volgens de RIVM richtlijnen. Interesse? We informeren u graag over de mogelijkheden.

Volop keuze
Aan de gezellige kramen van de ondernemers uit de regio is er volop keuze uit een gevarieerd en verrassend assortiment aan geschenken. Van de beste boeken tot de lekkerste wijnen, van uitheemse kazen tot prachtige sieraden, van hippe serviezen tot geurende doucheproducten, tot verrassingen van onze gastexposanten.

Niet aanwezig bij de kerstmarkt?
Medewerkers die niet aanwezig kunnen zijn kunt u verblijden met een XMIX-bon, of de feestelijk verpakte XMIX bubbel met XMIX munten die in te leveren is bij de deelnemende bedrijven.
Uiteraard kunt U ook helemaal voor XMIX –bonnen of de XMIX bubbel kiezen als kerstgeschenk . Zowel de bonnen als de munten zijn een heel jaar geldig bij alle deelnemende winkeliers.

Bel De Commanderie 013-5181234 of mail naar info@decommanderie.nl