XMIX Geschenken voor en door lokale ondernemers!

Tijdens de sfeervolle XMIX -kerstpakkettenmarkt stellen uw medewerkers hun eigen pakket zelf samen.

Tijdens de sfeervolle XMIX-kerstpakkettenmarkt stellen uw medewerkers hun eigen pakket zelf samen, volledig naar eigen wens en binnen het vooraf door u bepaalde budget. Vier avonden lang heten wij u en uw medewerkers van harte welkom bij XMIX, een bijzonder sfeervolle kerstmarkt bij De Commanderie in Riel!

Zo werkt XMIX voor uw bedrijf!
Uw medewerkers ontvangen van u speciale XMIX-kerstmunten à € 2,50 in een fraaie geschenkverpakking. U bepaalt als werknemer zelf het aantal munten. Tijdens de XMIX-kerstpakkettenmarkt krijgen uw medewerkers de gelegenheid om de geschenken in de verschillende kraampjes te bekijken en/of te proeven. Ze stellen vervolgens hun eigen persoonlijke kerstpakket samen tegen betaling van de XMIX-munten.

Feestelijk bedrijfsuitje
Uw medewerkers worden verwelkomd met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Wilt u een extra feestelijke avond? Met diverse extra’s zoals een borrel, (hapjes)buffet of diner in een voor u gereserveerde zaal, maken we er samen een echt kerstfeest van! We informeren u graag over de mogelijkheden.

Volop keuze
Aan de gezellige kramen van de ondernemers uit de regio is er volop keuze uit een gevarieerd en verrassend assortiment aan geschenken. Van de beste boeken tot de lekkerste wijnen, van uitheemse kazen tot prachtige sieraden, van hippe serviezen tot geurende doucheproducten.
Dit jaar zal ook Karwei zich op de markt presenteren.

Niet aanwezig bij de kerstmarkt?
Medewerkers die niet aanwezig kunnen zijn kunt u verblijden met een XMIX-bon, die in te leveren is bij de zes aangesloten bedrijven. Uiteraard kunt U ook helemaal voor XMIX -bonnen kiezen als kerstgeschenk. Deze zijn een heel jaar geldig bij alle deelnemende winkeliers.

Bel Wilma Hoogendoorn of mail naar info@decommanderie.nl voor het maken van een afspraak.